Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Addicted

Game world of warcraft people.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Programare dupa programul tau !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin

Data de inscriere : 06/12/2010

Programare dupa programul tau ! Empty
MesajSubiect: Programare dupa programul tau !   Programare dupa programul tau ! EmptyVin Dec 10, 2010 3:57 am

Stiu ca la multi nu le convine faptul ca raid-urile sunt organizate seara dupa ora 20:00 , drept urmare aici puteti posta programul vostru per general , cam cand sunteti on si cand nu.
In functie de ce postati aici eu o sa fac raid-urile. Interesul nostru este sa fim cat mai multi online!

Drept urmare: Sierra - Luni - Vineri : 17:00-00:00, Sambata-Duminica : 16:00 -00:00
Sus In jos
https://addicted.0wn0.com
vesoc

Data de inscriere : 11/12/2010

Programare dupa programul tau ! Empty
MesajSubiect: program   Programare dupa programul tau ! EmptyLun Dec 20, 2010 6:39 am

urmatoarele doua saptamani e vacanta la toata lumea , adica pt studenti si elevi , iar toate raidurile sunt la ora 20 ... avand numai timp liber , propun sa facem mai repede raidurile din timpul saptamanii , adica L-V , la 8 mai iese lumea mai des afara fiind vacanta . fiind raiduri mici , ar trebui sa mearga repede
propun , ora 17-18 , pt aceste raiduri , daca nu eu unul , no sa fiu prezent , astept si alte pareri
Sus In jos

Programare dupa programul tau !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Addicted :: PROGRAMARE RAIDURI-
Mergi direct la: